GLOBALNE TRŽIŠNE PROMENE TRAŽE NOVU GENERACIJU EKONOMIJE , OBRAZOVANJA I ZDRAVSTVA KAKO BI KREIRALI ODRŽIVU BUDUĆNOST REGIONA

Da li je ovo prilika za re-set ekonomije , obrazovanja i zdravstva koju sada ne smemo propustiti?

Adria Media Group već godinama neguje kulturu dijaloga, kroz konferencije, stavljajući glavna pitanja za građane u fokus. Ove godine, platforma za dijalog u poslednjem kvartalu dobija novu dimenziju kako se nalazimo na krucijalnom raskršću za Srbiju i Zapadni Balkan. Ekonomija, Obrazovanje i Zdravstvo nove generacije su neophodne kako bi iskoristili potencijal globalnih promena koje su se desile u 2020. godini.

RE-SET SUMMIT predstaviće nove pravce delovanja da bismo došli do praktičnih zaključaka u stvaranju održivog ekonomskog rasta stavljajući u fokus ljudski kapital kao motor održive budućnosti, kreiranjem nove generacije ekonomije, obrazovanja i zdravstva.

U svakom segmentu RE-SET SUMMITa, pričamo OTVORENO na samom početku digitalnog serijala o svakoj temi sa najvišim zvaničnicima. Tražimo odgovor već u prvom panelu o INFRASTRUKTURNIM TRANSFORMACIJAMA koje su neophodne za brži razvoj. I na kraju usaglašavamo se oko POTENCIJALA TRANZICIJE kroz uvođenja inovacija koje već sada moraju biti implementirane.

Sada nam je informacija, razmena i konstruktivna saradnja od izuzetne važnosti kako javnog tako privatnog sektora, gde je privatni segment u fokusu. Pozivamo svakog pojedinca, privredu, stručnjake, medije i sve zainteresovane da se aktivno uključe i daju svoj doprinos u kreiranju novog pravca ekonomskog rasta u skladu sa globalnim tržišnim promenama.

PRIJAVI SE ZA NOVOSTI